LD Systems ICOA - känn basen, även utan en subwoofer

LD Systems ICOA - känn basen, även utan en subwoofer

Om du till exempel är en artist och ute på vägarna och saknar ett ”road crew” så behöver du ett äkta allround PA-system: flexibelt i användning, fullfång i ljud.

ICOA®-seriens aktiva koaxiala PA-högtalare utmärker sig lika mycket i full-range, satellit- och monitorapplikationer – tack vare sin koaxiala design med roterande, BEM-optimerat CD-horn samt DynX DSP-förinställningar. Detta beror inte minst på den utmärkta basåtergivningen av de hornbelastade bashögtalarna, vilket gör de aktiva ICOA-högtalarna inte bara till ett idealiskt val för musiker, band och underhållare, utan även för mobila DJ:s som inte har en dedikerad subwoofer till hands. Dessutom kan varje ICOA-modell användas både vertikalt som satellit och horisontellt som scenmonitor. BT-versionerna möjliggör trådlös Bluetooth®-streaming för att spela hela låtar eller bakgrundsdelar från en smartphone eller surfplatta. Dessutom kan de aktiva högtalarna i den nya ICOA-serien bäras säkert och effektivt via de fyra aluminiumhandtagen med ergonomisk gummiyta.

ICOA-seriens aktiva koaxiala PA-högtalare består av en 12" och en 15" version och är tillgängliga med omfattande, valfritt tillbehör för installation och transport.

Ny flaggskeppsserie från Spitfire Audio

Ny flaggskeppsserie från Spitfire Audio

Moderniserad stråkmaskin från EastWest

Moderniserad stråkmaskin från EastWest