Dubbelt upp i Apollo x4

Dubbelt upp i Apollo x4

Universal Audio presenterar Apollo x4, ett ljudinterface i bordsformat. Grundkonstruktionen liknar Twin-modellerna men Apollo x4 är utrustad med thunderbolt 3-anslutning, omvandlare som hämtats från rackserien Apollo X och dubbla antalet analoga ingångar. 

Apollo x4 är försedd med en Quad-processor för användning av inbyggda UAD-pluggar. På anslutningssidan har den fyra Unison-baserade kombinerade mikrofon- och linjeingångar med 127 dB dynamik, fyra linje- och två monitorutgångar på telekontakter, optisk S/PDIF/Adat in och ut, två högohmiga instrumentingångar och dubbla hörlursuttag. Bland övriga funktioner märks inbyggd talkbackmick, monitor remote-funktioner samt Mono-, Mute-, Dim- och Alt Monitor-kontroller. Apollo x4 levereras med pluginsamlingen Realtime Analog Classics Plus. 

Även den mindre syskonmodellen Twin har uppdaterats till version X och därmed försetts med nya omvandlare och thunderbolt 3-gränssnitt. Den kommer i två versioner, med Duo- respektive Quad-processor, och pluginsamlingen Realtime Analog Classics UAD. 


Cirkapriser: x4: 19 495 kr, Twin X Duo/Quad: 9 795 kr/15 195 kr

Tillverkare: Universal Audio, www.uaudio.com

Delaypedaler med anor

Delaypedaler med anor

Snabba referenser i Wavelab 10

Snabba referenser i Wavelab 10