SansAmp PSA – återkomsten

SansAmp PSA – återkomsten

30-årsjubilerande Tech 21 har återupplivat den analoga förstärkarsimulatorn SansAmp PSA, lyft ut den ur racket och byggt in den i en golvpedal. Resultatet är SansAmp PSA 2.0. 

Enligt Tech 21 är SansAmp PSA 2.0 lika flexibel och enkel att använda som föregångaren. Den ljudalstrande elektroniken är fortfarande helt analog, medan den har ett digitalt minne som rymmer 128 förinställningar. Med flytten från rack till golv har den också försetts med ett performance-läge som gör det möjligt att snabbt växla mellan tre kanaler. Kontrollerna är desamma som tidigare – Buzz, Punch, Crunch, Drive, Gain (tidigare Pre-Amp), Low, High, Level och Trim – vilket betyder en ratt per parameter. Inga menyer eller dubbelfunktioner att villa bort sig i, alltså. 

Användningsområdena uppges vara många: direktinspelning av gitarr och bas, förstås, men också för att ge karaktär åt inspelningar av andra instrument. Live kan den användas i kombination med slutsteg och högtalarlåda, direkt till PA eller som en effektprocessor. 

Pris: meddelas senare

Tillverkare: Tech 21, www.tech21nyc.com

770-lur till Behringer-pris

770-lur till Behringer-pris

Fender avancerar med American Ultra Series

Fender avancerar med American Ultra Series