Vässad Babyface Pro

Vässad Babyface Pro

RME:s ljudinterface Babyface Pro har kommit i en ny, uppdaterad version: Babyface Pro FS. Uppbyggnaden och funktionerna är i stort sett desamma som tidigare, men specifikationerna har vässats. 

FS-tillägget indikerar att enheten försetts med samma SteadyClock FS-krets som i stallbrodern ADI-2 Pro FS, vilket ska borga för minsta möjliga jitter. Den har också en ny ADC, vilken möjliggjort en halvering av latencyn till imponerande 5 samplingar på A-D-sidan. Signal-brusnivån på samtliga ingångar har höjts någon eller några dB, medan hörlursuttagen försetts med en ny op-amp som levererar mer ström och höjda signalnivåer. Alla ovan nämnda förbättringar har kunnat åstadkommas utan att strömförbrukningen ökat. 

På enhetens undersida har tillkommit en omkopplare där man kan välja mellan +19 och +4 dBu på utgångarna för att bland annat optimera signal-brusförhållandet till känsliga aktiva monitorer och undvika överstyrning. Slutligen kan nämnas möjligheten att stöldsäkra enheten med ett Kensington-lås. 

Pris: 7 899 kr

Tillverkare RME, www.rme-audio.de

Minsting i Mesas Mark Five-serie

Minsting i Mesas Mark Five-serie

Välfylld inspelningsenhet från Zoom

Välfylld inspelningsenhet från Zoom